"Näin säästät treeniajastasi viikossa 3 tuntia samalla polttaen rasvaa ja kasvattaen lihasmassaa"

Personal Trainerin vetämät ekslusiiviset treenit yksityisellä kuntostudiolla Kampin keskuksen vieressä. Saavuta kuntotavoitteesi 2020-luvun tehokkaimmalla treenimetodilla.

6 viikon treenit nyt vain 600€ (norm. 720€)

tuntia
minuuttia
sekuntia

Mitä jos kertoisimme että meillä on treenimetodi, joka säästää aikaasi tunteja viikossa ja auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi kehon… Treenimetodi joka on vasta nyt saapunut Suomeen vaikka maailmalla treenimetodin suosio kasvaa jatkuvasti ja on salaisuus millä kiireiset ihmiset saavat tuloksia aikaan ja urheilijat optimoivat suorituksiaan…

Lähdetään liikkeelle ihan siitä että tässä ei ole kyseessä verkkokurssi eikä mikään treeni jota teet muiden ihmisten katseiden alla kuntosalilla tai kotona …

Kyseessä on ekslusiivinen treenimetodi jossa sinä olet keskiössä – yksityisellä kuntostudiollamme ei ole treenin aikana muita kuin sinä ja Personal Trainerimme. Ja ihan vain selvyyden vuoksi, kuntostudiomme ei ole perinteinen kuntosali.

Meillä ei nosteta painoja penkistä, eikä käytetä kuntosalilaitteita ja silti asiakkaamme saavuttavat tuloksia.

Tämä salaisuus josta me olemme niin innoissamme on EMS-treenaus, jossa 20 minuutin treenin ajaksi puetaan päälle erityinen EMS-puku, joka välittää impulsseja koko kropan lihaksiin samanaikaisesti. Treeniä ohjaa PT:mme, joka säätää kehosi eri lihasryhmille ”tehoja” kuntotasosi mukaan. Tällöin sen sijaan että nostaisit yhtä painoa ja aiheuttaisit hauislihaksen aktivoitumisen, saat saman efektin koko kehon lihaksillesi… Teet tällöin toistoja koko kropalle samaan aikaan ja saavutat samat tulokset kuin tuntien perinteisellä kuntosalitreenillä. 

Treeni on niin tehokasta ettei sitä saa harjoittaa kuin maksimissaan 2 kertaa viikossa ylirasituksen välttämiseksi. 

Saatat ehkä miettiä että kyseessä on ostoskanavalla näkyvä hömpötyslaite 🚫 Kyse ei todellakaan ole siitä, vaan kyseessä on ammattilaiskäyttöön suunniteltu kymmeniä tuhansia maksava sertifioitu laite, joka on käytössä yli 5000+ EMS-kuntostudiolla ympäri maailmaa ja treenimetodia käytetään ammattilaisurheilijoiden (Usain Bolt, Cristiano Ronaldo), näyttelijöiden (Tom Holland) ja kiireisten ihmisten toimesta.

TekFIT-treenauksesta

✔️ Oli kyseessä laihdutus, kehon kiinteytys, lihasten kasvatus tai suorituskyvyn parantaminen, TekFIT-treenillä koko kroppa saa tehoa. Treenistä saat energiaa, näkyviä muutoksia ja aktivoit myös syviä lihaksia ilman nivelten rasitusta.

✔️ TekFIT-treenillä sijoitat kehosi hyvinvointiin ja säästät 12 tuntia kuukausittain

✔️ Treenimetodi soveltuu kaikille 18+ ikäisille perusterveille aikuisille ja senioreille

✔️ Voit treenata maksimissaan 2 kertaa 20 minuuttia viikossa, sillä treenimetodi on niin tehokas että yli kahden kerran treenillä lihakset eivät ehdi palautua ja tuloksena on lihasten ylirasitus. Kunnon ylläpitämiseen riittää yksi kerta viikossa hyvin (vastaa 1,5 tunnin intensiivistä kuntosalitreeniä) ja kahdella kerralla viikossa kehosi kiinteytyy, saavutat lihaskasvua sekä poltat rasvaa nopeammin (vastaa 3 tunnin intensiivistä kuntosalitreeniä)

✔️ Treeniin sinulla ei tarvitse tuoda mitään, saat meiltä treeniin tarvittavan aluspuvun, virvoitusjuomat ja kasvopyyhkeen treenin jälkeen käytettäväksi

✔️ Treenin aikana paikalla on vain sinä ja Personal Trainerisi. Halutessasi voit tulla myös puolisosi tai kaverisi kanssa treenaamaan yhdessä samaan aikaan – yhdessä treenaus on vielä mukavampaa!

✔️ Koska treenikertasi ovat täysin yksityisiä, treenit aina sovitetaan toiveidesi mukaisesti ja PT:mme varmistaa että saavutat henkilökohtaiset tavoitteesi

✔️ Treenissä lihaksia aktivoidaan ammattilaiskäyttöön kehitetyllä puvulla, jonka lihasten päällä olevat elektrodit aktivoivat lihaksia täysin turvallisilla impulsseilla samalla tavalla kuin keskushermosto painoja nostaessa. EMS-treenin impulsseja on käytetty fysioterapiassa jo 1980-luvulta saakka ja koko kehon treeneissä 2000-luvun alusta alkaen. EMS-studioita on käytössä yli 86 maassa jo yli 5000 studion voimin. TekFIT on Helsingin Kampissa sijaitseva EMS-studio.

✔️ Laitteet on valmistettu Euroopassa ja niillä on ISO sekä CE-sertifikaatit tarkoittaen sitä että niitä on täysin turvallista käyttää. 

Case study: 30-vuotias kuntosalilla käynyt nainen

Asiakkaamme kävi aiemmin kuntosalilla useamman kerran viikossa ja tullessaan meille jätti kuntosalin pois kuukauden testijakson ajaksi. Ruokavaliota ei muutettu, vaan halusimme verrata TekFIT-treenimetodin vaikutusta verrattuna kuntosalitreeniin. Asiakas kävi meillä kahdesti viikossa treenaamassa 20 minuuttia yhteensä kuukauden ajan, eli yhteensä kokeilukerta + 8 treenikertaa. Tuloksia mitattiin InBody 770-kehonkoostumusmittauslaitteella ennen ja jälkeen. 

Tuloksena:

✔️ Ajansäästö: 3 tuntia per viikko

✔️ Lihasmassa + 800g

✔️ Rasvamassa – 1.9kg 

✔️ Rasvaprosentti – 2,5 %

TekFIT-treeni vs Personal Trainerin vetämä kuntosalitreeni

Personal Trainer + TekFIT

480 kuukaudessa
  • 2x PT:n ohjaamaa treeniä per viikko
  • 40 minuuttia per viikko - vastaa 180 minuutin perinteistä kuntosalitreeniä

Personal Trainer + Kuntosali

745
90
kuukaudessa
  • 3x PT:n ohjaamaa treeniä per viikko
  • 180 minuuttia per viikko

Case study: 50-vuotias nainen

Asiakas kävi meillä kahdesti viikossa treenaamassa 20 minuuttia yhteensä 1,5 kuukauden ajan, eli yhteensä kokeilukerta + 11 treenikertaa. Muutoksia tehtiin myös asiakkaan ruokavalioon.

Tuloksena:

✔️ Treenit 40 minuuttia per viikko

✔️ Paino – 6kg

✔️ Vyötärön ympärysmitta – 10cm

Kokemuksia TekFIT-treenistä

Liis Veskioja
Liis Veskioja
Read More
Aivan mahtavan monipuolinen treeni. Ehdoton plussa treenatessa, kun jokainen treeni on omanlaisensa. Treeni selkeästi pystytään räätälöimään asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Nopealla treenillä saa itsestä kaiken irti ja teho tuntuu! Todella koukuttavaa. Treenin jälkeen on todella hyvä ja energinen fiilis koko loppupäivän. Loistava palvelu ja ilmapiiri.
Sari
Sari
Read More
Olen nyt käynyt kolme kertaa ja olen tosi tyytyväinen valmentajaan ja treeniin - ja tuloksiin. Olen tosi motivoitunut käymään. Uskon, että tulen jatkamaan EMS-treeniä tämän sopimuksen jälkeenkin. Kiitos, että olette tuoneet EMS:n Helsinkiin! Ihan huippujuttu.
Elaiza Söderlund
Elaiza Söderlund
Read More
I felt really good and I could feel the effects days after the session. The PT is competent and approachable. Highly recommended for busy people who want to get the training done fast and effectively.
Samantha Juliana
Samantha Juliana
Read More
Wonderful! In a short time feels like you've worked out for hours. The trainer is knowledgeable and the location is in very central Kamppi.
Daisy Sabharwal
Daisy Sabharwal
Read More
The space is amazing! Definitely a new thing. The owners are also really really awsome people. Super welcoming.

Varaa aika maksuttomaan kokeilukertaan

✔️ Kuntostudiomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampin keskuksen vieressä kolmiotorilla. Kadulla on maksullisia pysäköintipaikkoja, sekä metro + ratikkapysäkki ovat studion vieressä.

✔️ Maksuttomalla kokeilukerralla voit kokeilla treeniä ennen sitoutumista. Huomioithan vain että mahdollinen ajan peruutus tai siirto täytyy tehdä viimeistään edellisenä iltana, jotta voimme tarjota ajan toiselle henkilölle. 

✔️ Tule paikalle täsmällisesti. Jos olet ajoissa, odota ulkopuolella mikäli aiemman asiakkaan treeni on vielä kesken. Kokeilukertaan varaamme 60 minuuttia aikaa.

✔️ Ensimmäisellä kokeilukerralla käymme läpi treenimetodin sopivuuden sinulle, keskustelemme henkilökohtaisista kuntotavoitteistasi sekä pääset kokeilemaan treeniä ensimmäisen kerran.

✔️ Voit tuoda puolisosi/kaverisi mukanasi treenaamaan kanssasi – yhdessä treenaus on vielä mukavampaa!

✔️ TekFIT-treenillä sijoitat kehosi hyvinvointiin ja säästät 12 tuntia kuukausittain