TekFIT EMS-treenin maksuton kokeilukerta

Kun olen treenannut pari viikkoa TekFIT-studiolla, se päivä vihdoin koittaa: reiteni ja pakarani ovat niin hellinä, etten pysty kulkea rappusia. Tätä tunnetta olen odottanut – aiemmin olen saanut sen lähinnä tiuhaan kyykätyiltä bodypump-tunneilta. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa ja parhaimmillaan se on hyvässä seurassa. Viihdyn TekFIT-treeneissä ja mielelläni treenaisin enemmänkin kuin vain 20 minuuttia. Haluan enemmän!

Anne Teräväinen / Iltalehti

Ensimmäisellä tutustumiskerralla pääset testaamaan TekFIT:in EMS-treeniä Personal Trainerin ohjaamana Kampin toimipisteessämme. Personal Trainerimme käy läpi kanssasi treenimetodin hyödyt ja miten voit saavuttaa tavoitteesi TekFIT-treenin avulla. Keskustelun jälkeen pääset testaamaan treenimetodia ja huomaat kuinka tehokas treenitapa TekFIT-treeni todellisuudessa on. 

Tule yksilötreeniin tai tuo kaverisi mukana – yhdessä treenaus on hauskempaa!

Varaa 45 minuutin maksuton kokeiluaikasi alta varauskalenterista. 

 

Tutustu TekFIT:in Personal Trainereihin

Kaikki Personal Trainerimme ovat EMS Trainer-sertifioituja, jotta treenisi sujuu aina turvallisesti ja tehokkaasti. Personal Trainerimme auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi, oli kyseessä sitten laihduttaminen, kiinteytyminen tai kunnon parantaminen. Myös jo aktiivisesti liikkuvilla EMS-treeni auttaa lisätreeninä kehon lihastasapainon parantamiseen.

Personal Trainer - Emil

Emilillä on omakohtainen kokemus kunnon kasvattamisesta calisthenics, eli kehonpainolla tehtävien liikkeiden avulla. Tällä tietotaidolla hän osaa haastaa sinua EMS-treenissä vaihtuvilla liikkeillä tietäen millä liikkeillä minkäkin lihasryhmän saa aktivoitua parhaimman treenin saavuttamiseksi.

Personal Trainerina hän auttaa sinua tekemään treeneistä mukavan kokemuksen osaksi arkea. Valmentajana hän haluaa korostaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sitä, että jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa oikean tuen avulla, lähtökohdista riippumatta.

Emil ohjaa EMS-treenejä niin suomeksi, englanniksi kuin myös italiaksi.

Emil on käytettävissä treeneihin:

– ma, to klo 18 eteenpäin

– ti, ke, pe klo 15 eteenpäin


TekFIT Personal Trainer Emil

Aivan mahtavan monipuolinen treeni. Ehdoton plussa treenatessa, kun jokainen treeni on omanlaisensa. Treeni selkeästi pystytään räätälöimään asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Nopealla treenillä saa itsestä kaiken irti ja teho tuntuu! Todella koukuttavaa. Treenin jälkeen on todella hyvä ja energinen fiilis koko loppupäivän. Loistava palvelu ja ilmapiiri 🔥

Liis Veskioja
elaiza review
TekFIT kokemus marjut
TekFIT kokemus aleksi
TekFIT kokemus heidi
samantha review
daisy review
TekFIT kokemus tuula