TekFIT EMS Personal Trainer Helsinki logo

TekFIT:n EMS-treenillä saat energiaa arkeen ja säästät aikaa🔥

Vuoden 2023 treenijäsenyydet varataan NYT; rajoitettu määrä jäsenyyksiä kapasiteetin tullessa täyteen! Lue lisää ja varaa maksuton kokeilukerta alta niin tiedät mistä on kyse.

TekFIT:llä treenaamisessa korostuvat huipputeknologia, tehokkuus ja ekslusiivisuus. 

1. EMS-treenissä teknologia ja osaava valmentaja on keskiössä – käytössämme on markkinoiden johtava laitevalmistaja joka on vuodesta 2012 kasvanut yli 5000+ EMS-treenistudioon yli 86 maassa. TekFIT:in valmentajien yli 5+ vuoden ja yli 2000 kerran EMS-treenikokemus varmistaa turvallisen ja tehokkaan treenin.

2. EMS-treeni on tutkitusti tehokkain treenimenetelmä – 20 minuutin EMS-treeni vastaa yli 1,5 tunnin kuntosalitreeniä ja yli 60 minuutin HIIT-treeniä. EMS-treeni sopii kaikille iästä ja koosta riippumatta. EMS-treeniä harrastetaan maksimissaan kahdesti viikossa sen tehokkuuden vuoksi ja jokainen treeni on tavoitteisiisi suunniteltu. Näin säästät viikossa 3-5 tuntia sinulle tärkeille asioille samalla huolehtien terveydestäsi. 

3. TekFIT:llä saat treenata rauhassa muiden katseilta – Täysin yksityinen kuntostudio jossa aina maksimissaan 2 treenaajaa + valmentaja


Mitä ensimmäinen kokeilukerta pitää sisällään?

⚡ Yksilöllinen personal trainerin konsultaatio (arvo 60€); koko studio on vain sinun käytössäsi ja valmentajamme focus on täysin sinussa

⚡ EMS-treeni (arvo 60€); koe miltä treenaaminen EMS-teknologian kanssa tuntuu ja miten treenaaminen säästää aikaasi

⚡ InBody-kehonkoostumusmittaus (arvo 35€); selvitä miten kehosi voi ja kuinka paljon kehossasi on lihasta ja rasvaa


Paljonko säännöllinen treenaaminen maksaa TekFIT:llä?

⚡ Kuukausijäsenyytemme hinnat vaihtelevat 195€ – 476€ väliltä. Voit jäädyttää TekFIT:n jäsenyyden matkojen ajaksi etkä tarvitse erillistä kuntosalijäsenyyttä. 

ems treeni tekfit loviisa ja alisa

”Harvoin tulee iloittua näin paljon jostakin ku mitä nyt tästä treenistä. Jos oisin aiemmin tienny et nivel/lihassäryistä voi päästä näin helpolla eroon ni oisin alottanu jo aiemmin 😁 Heti ekan treenin jälkeen koukutuin! Älytöntä kuinka tehokasta, itseään haastavaa ja siistiä tää on! 6 viikon aikana mun rasvaprossa pieneni 5,4% ja lihasmassa kasvoi 0,6kg. 🔥 Kuuden viikon aikana myös mun nivelsäryt katosi kokonaan. Hullua! Eka kivuton talvi. Kiitos siis et mahdollistatte tällästä!”

Tyytyväinen TekFIT-treenaaja

Haluaisitko polttaa tehokkaasti rasvaa, pudottaa painoa ja muokata kehoasi – ilman, että sinun täytyy viettää tuntikausia kuntosalilla? 😲 20 min kestävä EMS-treeni sopii sinulle, jos…

🔥 sinulla ei ole aikaa tai halua viettää tuntikausia kuntosalilla.
🔥 liikkumaan lähteminen tuntuu vaikealta tai motivaatio on hukassa.
🔥 haluat saada tuloksia ja kokea onnistumisia.
🔥 kuntosalilla on vaikeaa saada liikkeitä tuntumaan oikeissa paikoissa.
🔥 et pysty treenaamaan kovien painojen kanssa (EMS-treeni aktivoi lihakset ilman painoja tai muita laitteita, joten nivelet eivät rasitu samalla tavalla ja siten pienennämme loukkaantumisriskiä).
🔥 haluaisit löytää tehokkaamman, nopeamman ja hauskemman tavan liikkua. EMS-treeni tehdään joko yksilö- tai paritreeninä, joten haasta kaveri tai puoliso mukaan treenaamaan!

Personal trainerin ohjaamassa 20 minuuttia kestävässä EMS eli Electro Muscular Stimulation -kehonpainotreenissä kaikki tärkeimmät lihasryhmät saadaan EMS-puvun avulla aktivoitua samanaikaisesti. Voit siis olla varma, että hiki virtaa, teet liikkeet oikein, treeni on sinulle yksilöity ja tulosta tulee nopeammin kuin huomaatkaan! 💪

MITÄ KOKEILUKERRALLA TAPAHTUU?

Varaa maksuton kokeilukerta varauskalenteristamme ja saavu paikalle sovittuna aikana. Pääset testaamaan TekFIT:in EMS-treeniä Personal Trainerin ohjaamana Kampin kupeessa sijaitsevalla yksityisellä kuntostudiollamme. Paikalla on siis vain sinä ja TekFITin Personal Trainer (sekä ystäväsi, mikäli treenaat mieluummin ystävän kanssa). Tapaamisen alussa Personal Trainerimme käy läpi kanssasi tavoitteesi, treenimetodin hyödyt ja miten voit saavuttaa tavoitteesi TekFIT-treenin avulla. Keskustelun jälkeen pääset testaamaan treenimetodia ja huomaat kuinka tehokas treenitapa TekFIT-treeni todellisuudessa on. Keskimäärin 90% kokeilutreenissä kävijöistä päättää jatkaa treenaamista meillä. 🔥

Treenissä käytetään erityistä EMS-teknologiaa sisältävää pukua ja saat meiltä myös puvun alle tulevan treenipaidan -ja housut. Treenissä tulee takuulla hiki, joten voit halutessasi ottaa mukaan vaihdettavat alusvaatteet. Muuten et tarvitse mukaan mitään erityistä.

Tule siis yksin tai yhdessä ystävän kanssa – toivottavasti tapaamme pian! 😎

TekFIT EMS workout

Iltalehti wordmark

Kun olen treenannut pari viikkoa TekFIT-studiolla, se päivä vihdoin koittaa: reiteni ja pakarani ovat niin hellinä, etten pysty kulkea rappusia. Tätä tunnetta olen odottanut – aiemmin olen saanut sen lähinnä tiuhaan kyykätyiltä bodypump-tunneilta. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa ja parhaimmillaan se on hyvässä seurassa. Viihdyn TekFIT-treeneissä ja mielelläni treenaisin enemmänkin kuin vain 20 minuuttia. Haluan enemmän!

Anne Teräväinen / Iltalehden toimittaja

Tutustu TekFIT:in Personal Trainereihin

Kaikki Personal Trainerimme ovat EMS Trainer-sertifioituja, jotta treenisi sujuu aina turvallisesti ja tehokkaasti. Personal Trainerimme auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi, oli kyseessä sitten laihduttaminen, kiinteytyminen tai kunnon parantaminen. Myös jo aktiivisesti liikkuvilla EMS-treeni auttaa lisätreeninä kehon lihastasapainon parantamiseen.

TekFit Ben

Personal Trainer - Benoît

I have been a physical trainer for about five years and I worked in France in an EMS studio for almost three years. I personally train with all types of methods and particularly with EMS in order to be able to offer you the best training sessions possible. Here at TekFIT, we will work together to develop your physical abilities and bring out the best version of yourself! – Benoît

Benoît ohjaa EMS-treenejä vain englanniksi ja ranskaksi.

Benoît on käytettävissä treeneihin:

– tiistai klo 7:30 – 14

– keskiviikko 15 – 20

– torstai klo 15 – 20

– perjantai klo 10 – 14

– lauantai klo 9 – 16

Personal Trainer - Loviisa

Loviisa ohjaa EMS-treenejä suomeksi ja englanniksi

Loviisa on käytettävissä treeneihin:

– maanantai klo 12 – 20

– tiistai klo 14 – 20

– keskiviikko klo 09 – 15

– torstai klo 09 – 15

– perjantai klo 15 – 19

Loviisa - TekFIT Personal Trainer

Iltalehti wordmark

Kun olen treenannut pari viikkoa TekFIT-studiolla, se päivä vihdoin koittaa: reiteni ja pakarani ovat niin hellinä, etten pysty kulkea rappusia. Tätä tunnetta olen odottanut – aiemmin olen saanut sen lähinnä tiuhaan kyykätyiltä bodypump-tunneilta. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa ja parhaimmillaan se on hyvässä seurassa. Viihdyn TekFIT-treeneissä ja mielelläni treenaisin enemmänkin kuin vain 20 minuuttia. Haluan enemmän!

Anne Teräväinen / Iltalehden toimittaja