TekFIT-treenin maksuton kokeilukerta

Kun olen treenannut pari viikkoa TekFIT-studiolla, se päivä vihdoin koittaa: reiteni ja pakarani ovat niin hellinä, etten pysty kulkea rappusia. Tätä tunnetta olen odottanut – aiemmin olen saanut sen lähinnä tiuhaan kyykätyiltä bodypump-tunneilta. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa ja parhaimmillaan se on hyvässä seurassa. Viihdyn TekFIT-treeneissä ja mielelläni treenaisin enemmänkin kuin vain 20 minuuttia. Haluan enemmän!

Anne / Iltalehti

Ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä pääset testaamaan TekFIT-treeniä Personal Trainerimme ohjaamana Kampin toimipisteessämme. Personal Trainerimme käy läpi kanssasi treenimetodin hyödyt ja miten voit saavuttaa tavoitteesi TekFIT-treenin avulla. Keskustelun jälkeen pääset testaamaan treenimetodia ja huomaat kuinka tehokas treenitapa TekFIT-treeni todellisuudessa on.

Varaa 45min konsultaatioaikasi alta maksuttoman 1. kerran kokeiluun:

Mikäli olet jo käynyt maksuttomassa kokeilussa aiemmin, pääset varaamaan seuraavan TekFIT-treeniajan tästä

Mikäli varauskalenteri ei lataudu, ota yhteyttä oikean alalaidan chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta

Aivan mahtavan monipuolinen treeni. Ehdoton plussa treenatessa, kun jokainen treeni on omanlaisensa. Treeni selkeästi pystytään räätälöimään asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Nopealla treenillä saa itsestä kaiken irti ja teho tuntuu! Todella koukuttavaa. Treenin jälkeen on todella hyvä ja energinen fiilis koko loppupäivän. Loistava palvelu ja ilmapiiri 🔥