TekFIT EMS Personal Trainer Helsinki logo

Saavuta 20 minuutissa parhain versio itsestäsi

Vain 20 minuutin treenillä 1-2 kertaa viikossa, Personal Trainerimme auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi, tuntemaan olosi energiseksi ja vähemmän stressaantuneeksi.

Ekslusiivinen, kaiken sisältävä EMS-treenauskonseptimme yksilöllisillä treeneillä yksityisellä studiollamme on kehitetty sinua varten.

Varaa 1. treenikerta tästä 👇

Huolehdi kehosta ja mielestä kiireiseenkin aikatauluun sopivalla treenillä

Kiireinen aikataulu jonka vuoksi treenit jäävät usein väliin? Oletko kenties väsynyt kuntosalien ruuhkiin ja laitteiden jonotukseen? Haluaisitko nähdä tuloksia nopeammin ja optimoida treenisi kuntotavoitteisiisi sopivammaksi? Etsitkö ekslusiivisempaa ja sinulle suunniteltua treenikokonaisuutta? Haluatko optimoida ajankäyttöäsi ja säästää aikaa?

Jos vastasit ”kyllä” mihin vain näistä kysymyksistä, EMS-treenaus on juuri sinua varten. EMS eli electromyostimulation on treenimetodi joka käyttää turvallisia impulsseja lihasten stimulointiin, aiheuttaen niiden supistumisen, samalla tavalla kuin miten lihakset aktivoituvat kuntosalilla. EMS on erittäin tehokas ja turvallinen treenimetodi, ja se kustomoidaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. 20 minuutin EMS-treeni vastaa yli 90 minuutin tavanomaista voimaharjoittelua.

TekFIT:in yksilölliset ja kustomoidut 20-minuuttiset treenit on suunniteltu sopimaan kiireiseen aikatauluusi, kaksi kertaa viikossa riittää! Personal trainerimme suunnittelevat juuri sinulle sopivan ja tavoitteisiisi sidotun kunto-ohjelman, ja jokaisella treenikerralla paikalla on vain PT + 2 treenaajaa. Kiireinen aikataulu ei siis estä sinua enää saavuttamasta kuntotavoitteitasi, oli kyseessä sitten kiinteytyminen, lihasten vahvistaminen tai vain paremman olon saavuttaminen!

TekFIT-jäsenyydet sopii erityisesti…

Kiireisille

Säästä aikaa ja saavuta kuntotavoitteesi vain 20 minuutissa, kerran tai kahdesti viikossa

Ammattikuntoilijoille

Vahvista voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Rentoutumistoiminto lihasten palautumiseen

Senioreille

Kevyt, niveliä rasittamaton yksilöllinen treeni voiman ja liikkuvuuden vahvistamiseen

Kaikille muille

Nopea ja tehokas treeni lihasten vahvistamiseen, kehon kiinteyttämiseen ja aineenvaihdunnan boostaamiseen

⚡Miksi TekFIT EMS-treeni?

Ekslusiivinen treenistudio & 20 minuuttia kestävä treeni, kerran tai kahdesti viikossa, yhdistettynä joustavaan jäsenyyteen tekee EMS-treenistä parhaimman valinnan kiireisille henkilöille jotka haluavat parantaa kuntotasoaan ja hyvinvointiaan.

Säästä aikaa +

Kätevä ja tehokas 20 minuutin treeni kerran tai kahdesti viikossa on täydellinen kiireisille henkilöille aikatauluun sopivaksi

All-Inclusive +

Yksityinen ja ekslusiivinen kuntostudio jossa kerrallaan vain kaksi treenaajaa ja personal trainer. Kaikki varusteet ja treenivaatteet sisältyvät hintaan

Parempi olo +

Koe hyvä ja energinen olo, pienentyneet stressitasot ja vahvemmat lihakset jokaisen treenin jälkeen useamman päivän ajan

Vahvemmaksi +

Koe lyhyt ja tehokas treeni joka kestää vain 20 minuuttia ja saavuta kuntotavoitteesi lyhyemmässä ajassa

Täydellinen sinulle jos...

ems treeni tekfit loviisa ja alisa scaled
TekFIT EMS-treeni PT:n ohjauksessa

Tämä ei ole sinulle jos..

Mitä jäsenemme sanovat...

"Ei ole dramaattista sanoa, että tämä on kuin Harry Potterin taikuutta. Jokainen aikaansa arvostavan henkilön tulisi kokeilla tätä. Mieheni ja minä treenaamme yhdessä ja olemme huomanneet molemmat muutokset kehossamme, kun puhutaan voimatasosta ja lihasten koosta ja kiinteytyneestä kehosta. TekFIT on auttanut minua lopulta pudottamaan viimeiset kilot COVID-19:n jäljiltä, palauttanut motivaationi ja rakastan sitä, että se kestää vain 20 minuuttia. Benoît ja Loviisa ovat ammattitaitoisia ja loistavia personal trainereita. Olemme todella olleet niin tyytyväisiä TekFITin tarjoamaan palveluun, että suunnittelemme jatkavamme EMS-treenejä, kun muutamme takaisin Yhdysvaltoihin."
Lacey
⭐⭐⭐⭐⭐
"Olen treenannut TekFIT:llä jo muutaman kuukauden ajan ja rakastan sitä! Treenit ovat haasteellisia mutta hauskoja, ja tunnen saavani paljon enemmän irti treeniajastani. Olen huomannut energiatasojeni ja yleisen kuntoni nousseen, ja valmentajat ovat loistavia tavoitteiden saavutuksessa. Myös yksityiset treenit ovat suuri plussa – se on niin tervetullut ja tukeva ympäristö. En osaa kuvitella paluuta perinteiseen treenaamiseen EMS-treenien antamien hyötyjen jälkeen."
Samantha
⭐⭐⭐⭐⭐
"Tunsin oloni todella hyvältä ja pystyin tuntemaan vaikutukset treenin jälkeisinä päivinä. PT on osaava ja lähestyttävä. Suosittelen lämpimästi kiireisille ihmisille, jotka haluavat saada treenit tehtyä nopeasti ja tehokkaasti."
Elaiza
⭐⭐⭐⭐⭐
"Kun olen treenannut pari viikkoa TekFIT-studiolla, se päivä vihdoin koittaa: reiteni ja pakarani ovat niin hellinä, etten pysty kulkea rappusia. Tätä tunnetta olen odottanut – aiemmin olen saanut sen lähinnä tiuhaan kyykätyiltä bodypump-tunneilta. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa ja parhaimmillaan se on hyvässä seurassa. Viihdyn TekFIT-treeneissä ja mielelläni treenaisin enemmänkin kuin vain 20 minuuttia. Haluan enemmän!"
Anne / Iltalehden toimittaja
⭐⭐⭐⭐⭐
"TekFIT on todella hyvä paikka, jos välität hyvästä fyysisestä kunnostasi, treenin tehokkuudesta ja ammattimaisesta palvelusta. Yritys tarjoaa yksilöllisen lähestymistavan jokaiselle asiakkaalle ja yhteistyön ammattitaitoisen henkilökohtaisen valmentajan kanssa."
Paulina
⭐⭐⭐⭐⭐
"Olin hieman skeptinen EMS-treenien suhteen, mutta olen todella iloinen että lopulta uskalsin lähteä kokeilemaan. Treenit ovat intensiivisiä ja tehokkaita, ja tunnen oloni loistavaksi jokaisen treenin jälkeen. Olen huomannut energiatasojeni ja yleisen hyvinvoinnin nousseen, ja lihakset ovat kiinteytyneet merkittävästi vain muutamassa viikossa. Valmentajat ovat huippuluokkaa ja yksityinen treeni on täydellinen Premium-kokemusta etsiville. Suosittelen lämpimästi TekFIT:iä!"
Daisy
⭐⭐⭐⭐⭐
"Kiitos teille paljon siitä, että teillä on niin superjoustavia asiakaspalvelijoita, sellaista "can-do" yrittäjähenkeä, jota ei kovin usein tapaa. Esimerkiksi juuri tänään Loviisa olisi valmis tulemaan huomenna aamulla vain minun takia, vaikka hänellä on vapaa päivä. Samalla tavoin Ben venyi viime viikolla hurjan ihanasti, kun ilmestyin paikalle vaikka olin unohtanut buukata vakioajani😄 Ben oli jo lähdössä, mutta sitten jäi sitten treenaamaan mun kanssa. Todella upeita tyyppejä!"
niina
⭐⭐⭐⭐⭐
"Olin rehellisesti hieman skeptinen EMS-treenien suhteen aluksi – en ollut varma, oliko se oikeasti yhtä tehokasta kuin kaikki sanoivat. Mutta muutaman treenin jälkeen ymmärrän miksi treeni on niin suosittu.

Tämä treeni on muuttanut käsitykseni treenaamisesta täysin, ja en koskaan mene enää tavalliselle tylsälle kuntosalille. EMS-treenit ovat intensiivisiä ja tehokkaita, ja voin tuntea lihakseni työskentelevän tavalla, jota en ole koskaan aiemmin kokenut. Olen huomannut merkittävän nousun energiatasoissani, ja kehon koostumus on parantunut merkittävästi muutamassa viikossa.

Mutta parasta minulle on ollut yksityisten treenien mukavuus ja joustavuus. Minulla on todella kiireinen aikataulu, ja se, että voin ajoittaa treenit saatavuuteni mukaan ilman, että minun tarvitsee huolehtia väkijoukoiusta tai häiriöistä treenin aikana on ollut game-changer minulle. Suosittelen lämpimästi EMS-treenejä – se on todella ollut elämää paremmaksi muuttava kokemus minulle."
Joonas
⭐⭐⭐⭐⭐
benoit loviisa tekfit team

Joustava jäsenyys

Voit valita jäsenyyden tilanteeseesi sopivaksi, vaihtoehtoina on treenata joko kerran tai kahdesti viikossa. Voit valita joko 3, 6 tai 12 kuukauden tai toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden. Jäsenyys voidaan jäädyttää aina matkojen ajaksi, sekä ollessasi sairaslomalle. 

Jäsenyydet kerran viikossa ovat alkaen 195€/kk tai kaksi kertaa viikossa 390€/kk, saat meiltä treeneihin kaiken tarvittaan. Tuo vain itsesi ja me hoidamme kaiken muun!

Ota ensimmäinen askel kohti hyvinvoivaa kehoa ja mieltä

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti tavoitteitasi? Kutsumme sinut kokeilemaan EMS-treenausta täysin maksuttomaan kokeilukertaan ekslusiiviselle kuntostudiollemme Etu-Töölöön Personal Trainerimme kanssa. Kokeneet valmentajamme käyvät kanssasi läpi tavoitteesi, ja kehittävät treenisuunnitelman niiden saavuttamiseksi. 

Maksuttomalla kokeilukerralla pääset kokeilemaan treeniä ja koet miltä treenaus tuntuu. Sinulle on myös varattu aikaa keskusteluun valmentajan kanssa kahdestaan mahdollisten kysymysten läpikäymiseksi.

Kuntostudiollamme treenaa aina maksimissaan kaksi henkilöä samaan aikaan, tämän vuoksi jäsenyyksien määrä on rajoitettu ja suosittelemme varaamaan kokeilukerran mahdollisimman pian. Tulet kokemaan miksi EMS-treenaus on paras vaihtoehto henkilöille jotka haluavat säästää aikaa. Toivottavasti näemme pian!

tekfit ems studio location map

Lisätietoja

Sijainti: Mannerheimintie 40, 00100 Helsinki

 

Ekslusiivinen EMS-treenistudiomme sijaitsee Helsingin keskustan läheisyydessä Etu-Töölössä, Mannerheimintien ja Hesperian puiston kulmassa. Helppo kulkuyhteys ratikalla 4 ja 10 Rautatientorilta. Hesperianpuiston molemmin puolin sekä Töölönkadulta löytyy runsaasti parkkipaikkoja autoilijoita varten.

EMS-treeni tai Electric Muscle Stimulation on treenimetodi joka toimii sähköisillä impulsseilla stimuloiden lihaksia samalla tavalla kuin keskushermosto. EMS-treeni on erittäin tehokas ja aikaa säästävä treenimetodi, ja se voidaan sovittaa yksilöllisten kuntotavoitteidein saavuttamiseen.

Turvallisuus on kaikista tärkeintä – kaikki EMS-laitteemme tulevat alan johtavalta EMS-pukujen toimittajalta, jolla on ympäri maailmaa yli 5000+ EMS-kuntostudiota 86 maassa sekä yli 35,000 EMS-treeniä päivittäin.

Yksityisellä kuntostudiollamme Helsingissä Personal Trainerimme tuntevat EMS-treenin turvallisuuteen liittyvät asiat ja seuraavat tiukkoja turvallisuusohjeistuksia asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

EMS-treeni kestää yksityisellä kuntostudiollamme 20 minuuttia ja tämän lisäksi varaamme 10min ennen ja jälkeen treenin vaatteiden vaihtoa ja suihkua varten. Tämä aika myös sisältää EMS-treenipuvun valmistelun.

EMS-treenaus sopii lähes kaikille aikuisille jotka haluavat parantaa kuntotasoaan, mukaanlukien kiireiset henkilöt, ammattiurheilijat, seniorit ja kenelle vain perusterveelle aikuiselle. Käymme läpi ensimmäisellä kerralla terveystiedot varmistaaksemme treenin sopivuuden sinulle, ja erityistapauksien osalta tarvittaessa vaadimme lääkärin hyväksynnän.

Tarjoamme kaiken treeniä varten, mukaanlukien suihkupyyhkeet ja treenivaatteet, joten sinun ei tarvitse tuoda mitään. Suosittelemme kuitenkin tuomaan sisätreenikengät, sekä vaihdettavat alusvaatteet sillä ne voivat jäädä märiksi treenin jälkeen.

EMS-treenien määrä riippuu kuntotavoitteistasi ja tämänhetkisestä kuntotasostasi. TekFIT:llä tarjoamme jäsenyyksiä joko kerran tai kahdesti viikossa treenejä varten. Jos olet valmiiksi aktiivinen, yksi kerta viikossa riittää ja jos haluat korvata kuntosalin tai saavuttaa tuloksia nopeammin, suosittelemme kahta kertaa viikossa. Poikkeustapauksissa myös tarjoamme 3 kertaa viikossa treenejä korkeamman kuntotason saavuttaneille. Personal Trainerisi auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan treeniohjelman.

Kuten missä tahansa treeniohjelmassa, tulokset ovat yksilöllisiä ja riippuvat pääasiassa kuntotasostasi, treenien määrästä per viikko ja yleisestä elämäntyylistäsi ruokavalion suhteen. Jotkut näkevät tuloksia jo muutaman viikon sisällä kun taas toisilla saattaa kestää pidempään. Parempi, energisempi olo yleensä tuntuu jo ensimmäisen kerran jälkeen. Personal Trainerisi auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Ruokavalio ja liikunta kulkevat käsikädessä kehonkoostumuksen suhteen. On aina tärkeää pitää huolta terveellisestä, monipuolisesta ruokavaliosta EMS-treenauksen lisäksi.

Personal Trainerisi voi neuvoa sinua tässäkin asiaassa, voit myös pyytää henkilökohtaista neuvontaa tarkempaa analyysiä varten.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ensimmäisellä, maksuttomalla kokeilukerralla, jossa pääset kokemaan treenin yhdessä personal trainerisi kanssa. Kokeilukertaan on varattu reilusti aikaa kysymysten läpikäymiselle