Personal Trainer Helsinki, Etu-Töölö

Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer Helsinki. TekFIT on vuonna 2020 perustettu Personal Trainer palveluita TekFIT-treenimetodilla tarjoava yritys. Yksityinen kuntostudiomme sijaitsee Helsingin keskustassa Etu-Töölössä Etu-Töölön keskuksen vieressä. Haluamme tarjota aikaa tunteja viikossa säästävän vaihtoehtoisen treenimuodon kiireisille ihmisille, jotka haluavat pitää huolta hyvinvoinnistaan ja parantaa suorituskykyään. Kaikki Personal Trainerimme ovat osaavia ja sertifioituja ammattilaisia, joilla on myös paljon omakohtaista kokemusta. TekFIT-tiimi on Sinun käytettävissäsi Personal Training Studiollamme Helsingin keskustassa – Etu-Töölössä.

Tekfit workout1
EMS-treeni TekFIT Etu-Töölö Personal Trainer

Mikä tekee TekFIT treenikonseptista ainutlaatuisen?

TekFIT:in treenimetodi koostuu Personal Trainerin vetämistä yksilö- tai paritreeneistä kahdesti viikossa. Yksittäinen treenikerta kestää vain 20 minuuttia, sillä treenissä käytetään erityistä lihaksia aktivoivaa pukua joka mahdollistaa koko kehon lihasten samanaikaisen aktivoinnin. Treenissä käytettävät puvut ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja ja niitä käyttävät maailmalla näyttelijät, liikemiehet (& -naiset), urheilijat ja mallit, kuuluisimpina mm. Usain Bolt, Cristiano Ronaldo, Heidi Klum ja Tom Holland.

Useimmat asiakkaamme tulevat meille painonpudotuksen, kiinteytymisen, voiman, kestävyyden ja liikkuvuuden parantamisen vuoksi. Treenimetodillamme treeniin käytettävä aika minimoidaan tuloksia saavuttaen. 20 minuutin Personal Trainerin vetämä TekFIT-treeni vastaa yli 90 minuuttia tavanomaista treeniä.

Maailmalla samaa treenimetodia käyttäviä ekslusiivisia kuntostudioita on yli 5000 kpl yli 86 maassa.

TekFIT Personal Trainer kokemuksia

Kun olen treenannut pari viikkoa TekFIT-studiolla, se päivä vihdoin koittaa: reiteni ja pakarani ovat niin hellinä, etten pysty kulkea rappusia. Tätä tunnetta olen odottanut – aiemmin olen saanut sen lähinnä tiuhaan kyykätyiltä bodypump-tunneilta. Mielestäni treenaamisen pitää olla hauskaa ja parhaimmillaan se on hyvässä seurassa. Viihdyn TekFIT-treeneissä ja mielelläni treenaisin enemmänkin kuin vain 20 minuuttia. Haluan enemmän!

Miten TekFIT-kuntostudio eroaa yleisestä kuntosalista?

Olet varmasti huomannut kuntosalilla treenatessa miten paljon ihmisiä siellä on samaan aikaan ja voi olla vaikeaa päästä treenaamaan odottaessa kuntosalilaitteiden vapautumista. Tullessasi treenaamaan TekFIT:lle huomaat varmasti jo heti ovesta astuessasi sisään että tämä on täysin erilainen kuntoilukonsepti kuin mitä olet aiemmin nähnyt.

Julkinen kuntosali tai kuntokeskus

❌ Pitkät odotusajat laitteiden vapautumista odottaessa

❌ Ihmisten katseet treenatessa

❌ Epäselvät rutiinit ja ”joskus” tehty kunto-ohjelma jota tulee noudatettua ajoittain

❌ Loukkaat itsesi kun nostat liian isoja painoja väärässä asennossa

❌ Useiden tuntien käyttäminen viikossa siihen ettei näkyviä tuloksia tule

 

TekFIT kuntostudio:

✔️ TekFIT-treenimetodi, jolla säästät aikaasi keskimäärin 3 tuntia viikossa

✔️ Kasvatat lihasmassaasi polttaen samalla rasvaa

✔️ Treenaat aina Personal Trainerin kanssa yksityisellä kuntostudiollamme kahdestaan

✔️ Kaikki treeniliikkeet ovat sinun kuntotasoosi ja tavoitteidesi saavuttamiseen valikoituja

✔️ Tulosten seurantaa varten käytössäsi on markkinoiden tarkin kehonkoostumusmittauslaite InBody 770

Case study: 30-vuotias kuntosalilla käynyt nainen

Asiakkaamme kävi aiemmin kuntosalilla useamman kerran viikossa ja tullessaan meille jätti kuntosalin pois kuukauden testijakson ajaksi. Ruokavaliota ei muutettu, vaan halusimme verrata TekFIT-treenimetodin vaikutusta verrattuna kuntosalitreeniin. Asiakas kävi meillä kahdesti viikossa treenaamassa 20 minuuttia yhteensä kuukauden ajan, eli yhteensä kokeilukerta + 8 treenikertaa. Tuloksia mitattiin InBody 770-kehonkoostumusmittauslaitteella ennen ja jälkeen.

Tuloksena:

✔️ Ajansäästö: 3 tuntia per viikko

✔️ Lihasmassa + 800g

✔️ Rasvamassa – 1.9kg

✔️ Rasvaprosentti – 2,5 %

Case study: 50-vuotias nainen

Asiakas kävi meillä kahdesti viikossa treenaamassa 20 minuuttia yhteensä 1,5 kuukauden ajan, eli yhteensä kokeilukerta + 11 treenikertaa. Muutoksia tehtiin myös asiakkaan ruokavalioon.

Tuloksena:

✔️ Treenit 40 minuuttia per viikko

✔️ Paino – 6kg

✔️ Vyötärön ympärysmitta – 10cm

Personal Trainer hinta Helsinki

Jos treenaat 3 kertaa 60 minuuttia viikossa Helsingin keskustassa Etu-Töölössä sijaitsevalla perinteisellä kuntosalilla Personal Trainerin kanssa, hinta on kuukaudessa (4 viikkoa) esimerkkinä seuraava:

  • Personal Trainer 57€ per kerta, 171€ per viikko, 684€ per kuukausi
  • Lisäksi tulee kuntosalijäsenyysmaksu 61,90€ per kuukausi
  • Yhteensä maksaisit Personal Trainerin vetämistä treeneistä Etu-Töölössä 745,90€ kuukaudessa 

TekFIT Personal Trainerin hinta on 240€ – 480 €/kk riippuen tavoitteistasi ja kehosi nykytilasta. Tämän lisäksi että saat Personal Trainerin joka treenin ajaksi, säästät myös tunteja aikaa viikossa perheen kanssa viettämiselle ja ystävien tapaamiselle. Yksittäinen 20 minuutin TekFIT-treeni vastaa 90 minuutin tavanomaista treeniä.

TekFit Ben
TekFIT EMS puku

Koronaturvallinen kuntostudio Helsinki, Etu-Töölö

TekFITin yksityisellä kuntostudiolla Etu-Töölössä treenaat turvallisesti. Toteutamme vain yksilötreenejä ja paritreenejä, joten paikalla kuntostudiolla ovat aina vain sinä (+ ystäväsi) ja Personal Trainerisi. 

Personal Trainerimme varmistavat että treenaat aina puhtaassa ympäristössä ja puvuilla, jotka desinfioidaan täysin jokaisen käyttökerran jälkeen.

Personal Trainer kuntostudion sijainti Helsinki

Yksityinen kuntostudiomme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Etu-Töölön keskuksen vieressä, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Meille pääset niin autolla, metrolla kuin ratikallakin. Kadulta löytyy maksullisia parkkipaikkoja joka puolelta ja tarvittaessa myös Etu-Töölön keskuksen parkkihallista. 

Mannerheimintie 40, 00100 Helsinki

helsinki@tekfit.fi