TekFIT EMS Personal Trainer Helsinki logo

Mitä sinun tulee tietää EMS-treenistä

EMS eli Electro Muscular Stimulation

EMS-treeni TekFIT Etu-Töölö Personal Trainer

Mikä EMS ja EMS-treeni on?

EMS on lyhenne sanoista Electro Muscular Stimulation, joka tarkoittaa sähköistä lihasstimulaatiota. Harjoittelun aikana kaikki tärkeimmät lihasryhmät saadaan EMS-teknologian avulla aktivoitua samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä että EMS:n avulla pystymme tarjoamaan tehokkaimman mahdollisen harjoittelun vain 20 minuutissa, joka vastaa tunteja perinteistä voimaharjoittelua. 

Fysioterapeutit ovat valjastaneet EMS-teknologian voiman jo 1960-luvulta lähtien, ja sen avulla on saatu aikaan korkeatasoisia tuloksia, joita on vaikea saavuttaa tavanomaisilla harjoitusmenetelmillä. Treenimetodina EMS-treeni on yleistynyt 2000-luvun aikana maailmanlaajuisesti ja EMS-kuntostudioita on pelkästään laitevalmistajamme osalta jo 86 maassa yli 5000+ studion voimin

Suomessa TekFIT on ensimmäinen Helsingin keskustassa, Etu-Töölössä sijaitseva täysin EMS-treenaukseen erikoistunut kuntostudio.

Mitä EMS-treenin aikana tehdään?

Ennen jokaista treeniä puet päällesi TekFIT:in EMS-treenaukseen tarkoitetun aluspuvun (paidan + shortsit) ja tämän jälkeen yksityinen Personal Trainerisi auttaa sinua pukemaan päällesi EMS-puvun. Tämä koostuu EMS-elektrodiliivistä sekä käsivarsiin, jalkoihin ja pakaroihin kohdistuvista lisäelektrodeista. Voit treenata joko yksin tai yhdessä puolisosi/kaverisi kanssa DUO-paritreenissä.

TekFIT EMS-treenin aikana henkilökohtainen Personal Trainerisi on koko ajan kanssasi ohjaten liikkeiden suorittamiseen alusta loppuun. Jokainen treenikerta on yksilöllinen ja treeniliikkeet tehdään kuntotasosi ja kuntotavoitteidesi mukaisesti. 

EMS-puku vahvistaa lihasten supistumista koko kehossasi lähettämällä puvusta sähköimpulsseja lihaksiesi päällä sijaitsevien elektrodien kautta. Nämä impulssit jäljittelevät aivojen lihaksille lähettämiä luonnollisia viestejä ja saavat ne supistumaan samanaikaisesti.

cropped julia ems treeni tekfit kampissa scaled 1
TekFIT EMS treeni DUO treeni 3

Mihin EMS-treeniä käytetään?

Jäsenemme tulevat meille monista eri syistä, kuten painonpudotuksen, kiinteytymisen, voimankestävyyden ja liikkuvuuden parantamisen vuoksi. EMS-treeniä käytetään laajalti eri aloilla huippu-urheilusta fysioterapiaan ja lääketieteellisiin sovelluksiin.

Tunnettuja EMS-treenaajia ovat mm. Usain Bolt, Cristiano Ronaldo, Heidi Klum ja Tom Holland. Treenimetodi toimii urheilijoilla lisätreeninä maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi ja näyttelijöillä nopeampien muutosten aikaansaamiseksi. 

Maailmalla EMS-kuntostudioita on yli 5000 kpl yli 86 maassa.

Mitkä ovat EMS-treenin hyödyt?

Koska TekFIT:in EMS-treeni aktivoi kaikki tärkeimmät lihasryhmät koko 20-minuuttisen treenin ajan, pystymme tarjoamaan tehokkaimman mahdollisen treenin hyvin lyhyessä ajassa. EMS-treeni pystyy aktivoimaan lihakset ilman painoja tai muita laitteita, mikä tarkoittaa, että vältämme nivelten ja nivelsiteiden rasittamista ja siten pienennämme loukkaantumisriskiä. EMS-puvun elektrodit on sijoitettu rinnakkain kehon vastakkaisille puolille, jotta harjoittelu olisi tasapuolista, toisin kuin perinteisen harjoittelun paikalliset menetelmät, jotka voivat aiheuttaa lihasten epätasapainoa.

TekFIT Team - Personal Trainer Helsinki
treenaa tekfit kamppi personal trainer

Kuka voi EMS-treenata TekFIT:llä?

TekFIT:in EMS-treeni sopii kaikille perusterveille täysi-ikäisille kaikenkuntoisille jäsenille. TekFIT EMS-treeni sopii niin kiireisille liikkeenjohtajille, laihduttajille kuin myös urheilijoille, ja kaikille siinä välissä. Treeni sopii erinomaisesti henkilöille jotka haluavat optimoida ajankäyttöä ja saavuttaa tuloksia ilman useiden tuntien treenejä viikossa.

Treenillä ei ole yläikärajaa sillä impulssit ovat täysin turvallisia ja jokaisen kuntotasoon sopivia. Kunnon ylläpitäminen on helppoa säännöllisellä TekFIT EMS-treenaamisella.

 

EMS-teknologia ja EMS-laitteet

Käyttämämme EMS-laitteet on valmistettu Euroopassa johtavan EMS-laitevalmistajan toimesta ja laitteilla on EMS-laitteiden turvalliseen käyttöön tarvittavat CE- ja ISO-sertifikaatit.

Tämän lisäksi kaikilla TekFIT-trainereillamme on Personal Trainer-koulutuksen lisäksi suoritettuna EMS Trainer-sertifikaatti, joka varmistaa sen että jokainen treenikerta on tehokas ja täysin turvallinen.

tekfit logo square 1